
Aandacht voor de klant en plezier bij het kokkerellen
Het contact met de klant is heel belangrijk voor iedereen die bij
Food Connect werkt, van kok tot klantenservice tot bezorgers.
Leonoor van den Brink is klantenservicemedewerker bij Food
Connect. “Wij staan elke dag klaar om vragen en verzoeken
die we ontvangen te beantwoorden. Dat kan van alles zijn, van
een bestelling, klacht of compliment tot een vraag over een
factuur of een hulpvraag bij het online bestellen”, vertelt ze.
Ruud bedenkt vaak nieuwe menu’s en dat vraagt om de nodige
inspiratie. “We maken natuurlijk graag gerechten die onze
klanten op het menu willen zien.” Food Connect heeft een
proefkeuken, waar met veel plezier wordt ‘gekokkereld’. “De
lekkerste combinaties maak je namelijk door te experimenteren”,
vertelt Ruud lachend. “We koken de gerechten en proeven
deze eerst zelf. Zo kunnen we – als we dit nodig vinden
– direct wat aanpassen.”
De gerechten krijgen punten, maximaal 4 per onderdeel.
Smaak is heel belangrijk, maar ook het uiterlijk weegt mee. Op
deze manier wordt bepaald welke combinaties op het menu
komen te staan. Hierbij kijkt Ruud ook naar de seizoenen, zo
staan er in de zomer heerlijke soepen op het menu en in de
winter vaker stamppotten. In deze maand staan er, met het
oog op de feestdagen, natuurlijk ook luxere, feestelijke gerechten
op het menu. Als de maaltijden bereid zijn, komt bezorger
Peter Stakenburg in beeld, hij rijdt routes in heel Nederland.
Zijn dag begint met het inladen van de bus waarna hij op weg
gaat naar de klant. “Eenmaal bij de klant geef ik de maaltijden
persoonlijk af. Daarna neem ik het nieuwe bestelformulier in
ontvangst en loop ik deze met de klant nog even door om te
kijken of alles klopt en alles naar wens is.”
Ruud Lansink, kok Leonoor van den Brink, klantenservice Peter Stakenburg, bezorger
Heerlijke koelverse kerstgerechten van Food Connect.
U heeft de keuze uit:
Voorgerechten (€ 1,39 per stuk)
• Broccolisoep met roomkaas en uitgebakken spekjes.
• Romige kreeftensoep met venkel.
Hoofdgerechten (€ 8,69 per stuk)
• Varkenshaas omwikkeld met spek in champignonroomsaus,
Mexicaanse aardappel-wedges en schorseneren
met romige kaassaus.
• Kiprollade gevuld met hertenstoof en paddenstoelen in
cranberryjus, spruitjes met gebruineerde amandelen en
aardappelmix van zoete en gewone aardappel.
• Wildstoofpotje met uitgebakken spekjes en oesterzwammen,
aardappelpuree en rode kool met appel.
• Heekfilet met gamba’s in kreeftensaus, aardappelpuree
met kappertjes en tomaat en een regenboogmix van worteltjes.
12
Bij Food Connect is er veel persoonlijke aandacht voor de klanten. Zo bedenkt kok Ruud Lansink nieuwe
gerechten die zijn klanten graag op het menu willen zien. En levert bezorger Peter Stakenburg de maaltijden
persoonlijk af en checkt hij of alles in orde is.
Heerlijk feestgerechten
Bestelinformatie
• Bestel uw kerstgerechten via 0888-10 10 10 (bereikbaar op
maandag t/m vrijdag tussen 08.30-16.30 uur en zaterdag tussen
08.30-14.00 uur).
• Bestellen kan tot donderdag 16 december 2021, 16.30 uur.
• Maatijden worden bij u thuis bezorgd in week 50, 51 en 52.
• Leden van Pantein Extra betalen geen bezorgkosten.
• U ontvangt de maaltijden koelvers.